ЗАПРОШУЄМО на онлайн-форум авторів проєктних ідей

Мета форуму – ознайомити його учасників із механізмом та строками проведення Всеукраїнського громадського бюджету у Рівненській області. Майбутні ініціатори проєктів дізнаються як правильно готувати та подавати для відбору проєкти ВГБ, у свою чергу експертами та партнерами ВГБ у Рівненській області буде надано методичну, організаційну та інформаційну підтримку.

    15 вересня 2020 року у режимі онлайн за допомогою сервісу для проведення онлайн-конференцій Zoom відбудеться форум авторів проєктних ідей Всеукраїнського громадського бюджету у Рівненській області на 2020 рік.

    Досвідом поділяться керівники проєкту «Пілотне впровадження ВГБ в областях України», проєкту Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичних процесах прийняття рішень», представники інститутів громадянського суспільства, члени регіональної комісії ДФРР, експерти.

    Ознайомитися із програмою онлайн-форуму та отримати посилання для реєстрації на онлайн-платформі ZOOM можна тут.

    Нагадуємо, що ініціатива Всеукраїнський громадський бюджет впроваджується командою Експертного Офісу ВГБ, що об'єднує громадські організації SocialBoost та Форум розвитку громадянського суспільства, в рамках проєкту Програми розвитку ООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.