Новини

Всі новини

Як спланувати ефективну інформаційну кампанію?

Про це та інше розповів національний експерт Ради Європи, ініціатор та розробник моделі, член експертного офісу впровадження Всеукраїнського громадського бюджету та експерт проєкту ПРООН з впровадження ВГБ в областях України Олексій Коваленко, а також член експертного офісу впровадження Всеукраїнського громадського бюджету Артем Стельмашов.

Триває прийом проєктів для участі у конкурсі «Всеукраїнський громадський бюджет» у Рівненській області

Бажаєте долучитися до вирішення питань місцевого і регіонального значення? Прагнете розуміти і впливати на те, на які потреби витрачатимуться державні кошти та при цьому маєте гідні ідеї? До 03 жовтня 2020 року триває прийом проєктів для участі у конкурсі «Всеукраїнський громадський бюджет» у Рівненській області!

Майбутні ініціатори дізналися як правильно готувати та подавати для відбору проєкти ВГБ

Сьогодні, у Міжнародний день демократії, відбувся форум авторів проєктних ідей Всеукраїнського громадського бюджету у Рівненській області на 2020 рік, участь у якому взяли близько 50 учасників.

ЗАПРОШУЄМО на онлайн-форум авторів проєктних ідей

Мета форуму – ознайомити його учасників із механізмом та строками проведення Всеукраїнського громадського бюджету у Рівненській області. Майбутні ініціатори проєктів дізнаються як правильно готувати та подавати для відбору проєкти ВГБ, у свою чергу експертами та партнерами ВГБ у Рівненській області буде надано методичну, організаційну та інформаційну підтримку.

Рівненщина матиме Всеукраїнський громадський бюджет. Старт за декілька днів

У 2020 році на реалізацію конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет» (ВГБ) у Рівненській області передбачено 2,6 млн грн. Відповідні кошти передбачені в рамках фінансування Державного фонду регіонального розвитку на поточний рік.